Vertrek vanuit Nederland
Door: Jeroen
Blijf op de hoogte en volg Diepgang
15 September 2013 | Nederland, Lelystad
Zaterdagmiddag vertrekken wij vanuit Lelystad. Het schip ligt dan voor het restaurant van de Deko Marina aan de Parkhaven 3. Wij zullen hier rond 13.00 uur vertrekken. Waarschijnlijk even een hapje eten en wat drinken in Amsterdam waarna de reis doorgaat naar Ijmuiden. De Diepgang ligt dan aan de Steigerweg. Daar zullen we zondag rond 11.00 uur nog de nodige handen drukken, een dikke kus en dan door de sluis het ruime sop op. De eerst volgende haven, voor ons nog onbekend. Wel weten we dat we rond 20 oktober op Gran Canaria willen zijn.
16 September 2013 - 19:09
Ria:
Hoi allen, ik wens jullie een hele goede gezellige en rustige overtocht.
De Atlantische Oceaan kan behoorlijk tekeer gaan, wij waren daar vorige maand ook en het schip ging aardig tekeer. Er waren veel mensen ziek geworden om ons heen.
Maar ik wens jullie alle goeds toe, en ik ben nieuwsgierig naar de foto's en de verhalen.
Hartelijke groetjes en liefs van Ria
17 September 2013 - 23:58
Rob Van Den Born:
Behouden vaart en veel plezier.
Rob -
18 September 2013 - 09:22
Eric:
Kan haast niet wachten. De laatste klussen aan boord worden gedaan. Het weer wordt hier steeds minder...het wordt echt tijd om te vertrekken...op naar de zon! Hengeltje op reling en wie weet..verse Sushi.... Wel voldoende sojasaus mee! hahaha -
18 September 2013 - 19:03
Jeroen:
Hoi Ria,
Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Kennen wij elkaar ?
Langzaam loopt de spanning op. Thuis nog veel te regelen maar gewoon rustig doorwerken.
Enkel een visie is nog geen oplossing. Alles draait om de uitwerking. In klein en groot. -
24 September 2013 - 02:18
Johan:
Hey mannen, behouden vaart en als het spannend wordt ken je vast nog wel wat liedjes van splash!
veel plezier en groeten uit Canada, Johan
25 September 2013 - 10:08
VC&C:
Heel veel plezier en geniet er van met elkaar!
Beem voldoende pillen tegen zeeziekte mee! :-) -
28 September 2013 - 10:46
Fam. Peters :
Behouden vaart! We gaan jullie volgen via deze site.
Geniet ervan!
Groeten uit Vinkel -
28 September 2013 - 11:28
Greet:
Eric, Jeroen en de rest van de bemanning.
Eindelijk na een lange voorbereiding begint het avontuur.
Spannend voor jullie maar ook voor de thuis blijvers.
Wij (mijn Jan en ik) wensen jullie een fantastische reis toe, kijk goed uit en niet met vreemde mensen praten he hahaha.
Kom veilig terug xxx -
29 September 2013 - 14:18
Ute:
Lieve Eric, Jeroen en de rest van de bemanning,
Wij zullen jullie blijven volgen op jullie geweldig avontuur! Heel veel vaarplezier, mooi weer, fijne gesprekken en een veilige overtocht wensen jullie Richard en Ute -
29 September 2013 - 18:15
Diepgang :
Beste allemaal,
Op deze manier wil ik graag iedereen bedanken voor het zeer hartelijke en warme afscheid in Lelystad en IJmuiden. Ondertussen zijn wij Scheveningen gepasseerd.
Gr. Jeroen -
29 September 2013 - 23:37
Marion:
Lieve mede bemanning van Wim,
Jeroen en Eric krijgen de groetjes van Monic, mijn nicht uit Zeewolde.
Toeval bestaat niet.
Veilige terugkomst
xxx Marion -
30 September 2013 - 07:46
Toos:
Lieve Jeroen, Erik Wim en Hans,
Scheveningen voorbij....vroeg me erg af of jullie na alle drukte en daarna EMOTIEVOLLE DAG even op adem zouden komen voor de Hollandse kust. Maar als ik het goed begrijp wham eropaf ?
Goeie reis met een fijne samenwerking.
Toos
30 September 2013 - 17:51
Martin:
Wij wensen jullie een goede vaart en een veilige terugkeer.
We hopen dat jullie steeds de wind in de rug hebben. -
01 Oktober 2013 - 09:55
Ge Van Den Broek:
Hallo allemaal.
Leuk dat ik jullie nu allemaal heb ontmoet.
Ik heb het gevoel dat jullie een hecht team gaan vormen. Waarbij humor een belangrijk rondeel zal vormen. Ik wens jullie een hele goed reis. In gedachten ben ik veel bij jullie.
Liefs Ge -
01 Oktober 2013 - 18:10
Gabi En Ayleen:
Gabi : dappere mannen, hier is het zonnig en winderig, wij hopen dat jullie ook zo lekker genieten..
Hier begint het eindelijk een beetje te 'landen' en het besef te komen dat we elkaar 2 maanden niet zien. Maar elke dag loop ik langs het water wat ons verbindt en zend mijn liefde naar Wim.
Gisteravond tijdens de Stemworkshop mochten we ons verlangen zingen en ik heb heel hard jouw naam gezongen, het raam ging open en nog een keer, heb je het gehoord? Liefs je vrouw...
Ayleen: Yo paps, alles lekker rustig hier! Geen geschreeuw.... Grapje.
En hoe is het daar, waar zijn jullie nu precies?
We missen je heel erg, en doe ook vooral de groeten aan de andere.
Vooral ook Jeroen, die jou dit mooie reisje gunt, en je van het roken afhelpt!
"s avonds denk ik heel vaak aan jou.
Verder is het ook een mooie fijne boot.
(Maar je wc stinkt wel een beetje)
Hopelijk heb je mooie dingen van de wereld gezien!
Je zult wel vaker nog een berichtje zien van ons, dus hou dit in de gaten!
100 000 kusjes Ayleeen
01 Oktober 2013 - 20:39
Peter En Anneke Heinsius:
Hoi Wim en de rest van de bemanning!
Hier jullie buurtjes.
Wat een avontuur zijn jullie begonnen... We zijn waanzinnig benieuwd naar jullie wederwaardigheden de komende maanden.
Een hele goede reis mannen!
Heb 't goed met elkaar. Bijzonder dat jullie dit met zn 4-en mogen doen.
Zorg goed voor elkaar!
Wij zullen een oogje op Gabi houden :)
Groet! Peter en Anneke
02 Oktober 2013 - 14:04
Elisabeth Van Uden:
Hallo Zeevaarders.
Dat was pech Wim, je eertse wacht in de regen, maar je had gelukkig een fijn pak!!
Wens jullie een goede oversteek naar Canaria islands. Kijk uit naar de walvisse.!
Warme knuffels, Elisabeth -
03 Oktober 2013 - 09:11
Edith, Jeffrey En Roos:
Hallo Wim en de andere kompanen....
Wij vinden jullie allemaal bikkels! Wat een waanzinnige kans voor iedereen. Heb het goed met elkaar en we wensen jullie natuurlijk de mooiste reis van jullie leven.
We zijn benieuwd naar alle verhalen.
Een dikke zoen van Edith, Jeffrey, Roos en een poot van Boefje. -
03 Oktober 2013 - 21:47
Otto:
Komen jullie ook nog langs Portugal? Goed moment voor een voorraadje Port? Maar kijk uit, aan het einde van de reis: "Van 't roken af maar nu aan de alcohol?!" (Goede raad van een ervaringsdeskundige: niet doen).
Ik wens jullie windkracht VIJF! (is dat goed???) Otto (Paps)