Winter - Reisverslag uit Las Palmas de Gran Canaria, Spanje van Diepgang - WaarBenJij.nu Winter - Reisverslag uit Las Palmas de Gran Canaria, Spanje van Diepgang - WaarBenJij.nu

Winter

Door: Jeroen

Blijf op de hoogte en volg Diepgang

10 November 2013 | Spanje, Las Palmas de Gran Canaria

Een paar weken verder is de hele bemanning weer in Nederland. Eerlijk gezegd word ik er niet echt warm van. En met mij meerdere bemanningsleden. Vorige week ben ik in het ziekenhuis geweest. Dinsdag bij de neuroloog en woensdag bij de neurochirurg. Beide gaven het advies, niet opereren en waarschijnlijk komt het weer helemaal goed. Over drie tot zes maanden ben jij weer helemaal de oude. De laatste week gaat het echt elke dag weer een stapje beter. Eens per dag maak ik nog een onhandige stap waardoor ik opeens op de grond lig. Bij de auto, op straat, in de Ikea, de keukenvloer, ik heb ze allemaal van heeel dichtbij gezien. Maar wat ik al zei, het gaat echt beter. Gisteren voor het eerst weer trap gelopen met losse handen. De uitdaging is om mijn grenzen te bewaken en niet teveel te doen. Tjaa, echt een opgave. Maar als ik er nu niets mee doe is die hernia erg snel weer van de partij. En daar pas ik voor. Het plan is nu om 23 februari weer te vertrekken vanuit Las Palmas en dan de tweede helft te gaan doen. Heerlijk. Wat een fantastisch vooruitzicht. We staan alle vier al weer te popelen. Eerst die dikke wintertrui nog maar een tijdje aan.
Fijne dag allemaal.

Hartelijke groet,
Jeroen

• 10 November 2013 - 22:38

Renée:

Ik hoop dat het tot 23 februari verder ook voorspoedig met je gezondheid zal gaan Jeroen.
    Op een goeie afloop en een voorspoedige vervolg reis dan maar !
    Misschien moeten we jullie dan maar weer gaan afduwen in Gran Canaria :-))
    Het was er wel heerlijk........en het eten en de wijn ook !
    Nog dank voor de gezellige dagen....tot gauw xx

• 10 November 2013 - 23:13

Ute:

Welkom thuis dan maar weer! Goed bericht dat het misschien zelf zonder operatie goed gaat komen! Als je maar goed naar je lichaam luistert! Rustig aan en niets overdrijven.
    Jullie weten nu hoe het met elkaar kan zijn op de boot, hebben jullie weer iets om op te verheugen !!!
    En als jij je verveelt, Jeroen, kun je altijd weer voor een paar weken komen zingen! ;-)
    Liefs, Ute